Header

 
Union Jack

Forside

Links

   

 

Biler

Corvette C6R

Mercedes W196

McLaren M6

Supra

Kadett

DTC BMW 320

NASCAR Pontiac

NASCAR Taurus

Mercedes CLK

Peugeot 306

Calibra

Velkommen

...til mit lille racerteam. "Lille" skal tages helt bogstaveligt, for Scuderia Pooh kører minirace (slotrace på nydansk) med biler i skala 1:24 og 1:32. Hele teamet kan således være i en værktøjskasse og løbene foregår på racerbaner opstillet indendørs i kældre og andre steder, hvor store drenge kan få lov til at udfolde sig uforstyrret.

Det går ikke kun ud på at komme først. Det vigtigste er at kunne stresse af fra hverdagen og køre noget godt, tæt ræs med vennerne. Forbindelsen til "rigtig motorsport" er også vigtig. Bilerne skal ligne noget, som kører - eller kunne have kørt - i virkeligheden. Det kan fortolkes på mange måder, som man kan se her i min internet-garage.

Og så er der lige teamnavnet og logoet. Ethvert racerteam med respekt for sig selv skal have et vartegn - gerne noget, som afspejler en grad af fuldblod, kampgejst og ikke mindst teamånd. Sådan et team er Scuderia Pooh! Æselet illustrerer på fornem vis sindsstemningen i teamet, som den ofte er umiddelbart efter et løb - og Peter Plys er selv et fremragende symbol på den tankevirksomhed, der ligger bag teamets indsats på racerbanerne.

Vi ses på en racerbane et sted.

Peter Plys


News

 
Scuderia Pooh 2008